Rodičia môžu počas štrajku umiestniť deti v centrách voľného času

22.11.2012 Žilina

Žilina 22. novembra (TASR) – Rodičia, ktorí počas štrajku zamestnancov škôl a školských zariadení v Žiline nemajú deti kam umiestniť, môžu využiť služby Centra voľného času (CVČ) Spektrum a CVČ Horný Val (Žirafa). TASR o tom informoval hovorca mesta Žilina Pavol Čorba.

Aj keď zamestnanci CVČ podľa neho podporujú štrajk, rodičom pomôžu tým, že otvoria priestory. „Činnosť pre deti, ktorých rodičia to potrebujú, zabezpečia centrá v dňoch konania štrajku od 7.30 do 14. hodiny. Môžu ich prihlásiť telefonicky alebo e-mailom do piatku (23. 11.) do 15. hodiny. Rodičia alebo zákonní zástupcovia musia zabezpečiť deťom stravu a podpísať informovaný súhlas. Pobyt detí v priestoroch centier voľného času je bez finančných poplatkov,“ uviedol Čorba.

CVČ Spektrum otvorí priestory v centre mesta na Kuzmányho ulici a na sídlisku Vlčince na Zvolenskej ulici. CVČ Horný Val (Žirafa) otvorí priestory v centre mesta na ulici Horný Val, v Hájovni na sídlisku Hájik a v športovej hale na ulici V. Javorku na sídlisku Hliny V., dodal hovorca mesta Žilina.
 

Vyberte región